Scheepsfolk news NL Home English - Franšais - Deutsch Shop News Gallery Contact Band Agenda
Lorem ipsum Dolor
News
webmaster & design: Catharina Buijs van Meurs
Naar Engeland, Frankrijk, Belgie en Duitsland Ook in 2017 gaat Scheepsfolk weer regelmatig optredens verzorgen buiten Nederland. Prachtige Festivals in o.a. Brittanie, Paimpol, Blankenberge, Boulogne sur Mer, Dinslaken en Rochester, waar we heel graag naar toe gaan en met veel plezier spelen! Daarnaast natuurlijk niet te vergeten de intieme, gezellige, aparte, sfeervolle en goedbezochte evenementen in Nederland zelf, met als hoogte punten het “Op kleine Schaal Festival”en ook dat we de slotact mogen zijn van een van de grootste Shanty- en Folk Festivals van Nederland in Giethoorn. zie: www.shantyfestivalgiethoorn.nl 23 jaar Scheepsfolk Op 6 januari 2018 is het 23 jaar geleden dat de groep Scheepsfolk werd opgericht.  Jan was een van de organisatoren van Sail 93 in Den Helder en kwam op die manier in aanraking met het contracteren van maritieme muziekgroepen. Dat smaakte naar meer en zo ontstond het plan om muziek te maken. Na een paar jaar is Scheepsfolk daar uit voort gekomen en dat is al weer 22 jaar geleden. Er is sindsdien veel gebeurd met onze muziek, maar een van de basiswaarden blijft dat het muziek van de zee is, van het water, van de rivieren, meren en alles wat daar mee samen hangt. Op dit moment hebben we weer een aantal nieuwe songs ingestudeerd!
Hot news Voor de aller-allerlaatste nieuwtjes verwijzen we je naar de Scheepsfolk Facebook pagina, die bijna dagelijks wordt ge-update!
Neem gerust contact met ons op als u geinteresseerd bent in een optreden van Scheepsfolk If you are interested in Scheepsfolk, please contact us? 
Onze nieuwste mini CD "......................"  is binnenkort verkrijgbaar ! Ook te downloaden via Amazon, Beats Music, Deezer, Google Play, iTunes, Rdio and YouTube Music Key.     
NEW ALBUM
We like to say a huge thank you to all organizers and volunteers who make such huge efforts to bring wonderful festivals for audience and performers as well! It is not easy these days, but still great festivals exist! THANK YOU VERY MUCH!  And also in 2017 wonderful festivals abroad are to come for Scheepsfolk, check our agenda    
Abroad
Welkom op onze nieuwspagina
Stretch-knop
Bookings for Scheepsfolk
Volgend optreden:
About our CD: “Geweldig mooi geworden” “Got my toes a tappin' man” “Schitterende CD geworden” “Gefällt mir sehr gut” “Erg goed, veel succes” “Ik wordt hier zo vrolijk van” “The CD is brilliant”
         New songs, new program
13 december - Den Helder Schouwburg De Kampanje
News